A Kölkedi System Kft.-ról

A Kölkedi System generálkivitelezésre, ezen belül családi házak építésére szakosodott zalaegerszegi vállalat, amely mögött több, mint 20 évnyi tapasztalat sorakozik fel. 

A gondosan kiválogatott szakembereink az első találkozástól kezdve, az első tégla lerakásán át, egészen a kulcsátadásig végigkísérik a leendő tulajdonosokat, annak érdekében, hogy valóban a megálmodott koncepció valósuljon meg.

Folyamat

"Hunyd be a szemed, üsd össze a sarkadat háromszor, és mondogasd magadban: Mindenütt jó, de legjobb otthon!"

- Óz, a csodák csodája 

Cégünk fő célja, hogy egy házból otthont varázsoljon. Ezért csapatunk az építés minden egyes lépésénél segít, hogy könnyedén megvalósuljon az, amire mindig is vágyott. 

Architectural plans

Az első

találkozás

A kapcsolatfelvétel után ingyenesen és kötelezettségmentesen vállalunk egy személyes találkozót, hogy megválaszolhassuk a kérdéseit, illetve beszélgethessünk az elképzeléseiről!

RoomSketcher-House-Plans-2410072.jpg

Tervzés

Kalkuláció

Engedélyek

A tervezés során nem csak azon dolgozunk majd, hogy megvalósíthassuk álmai otthonát, hanem ügyelünk az optimális költségvetésre és a megfelelő engedélyek beszerzésére.

Építkezés

Szakembereink az építkezés minden napján készen állnak arra, hogy beszámoljanak a aktuális mérföldkövekről, hogy végigkísérhesse a folyamatot az elejétől, a végéig.

IMG_20180713_151944.jpg

Átadás

Tudjuk, hogy a mekkora a felelősségünk. Egy család számára egy otthon felépítése egy életre szóló döntés. Csapatunk ennek tudatában áll elhívatottan feladat mellet, egészen a kulcsok átadásáig.

House-keys.jpg

Meséljen nekünk álmai otthonáról!
Építsük meg együtt!